[ Kapat ]
Diğer İşlemler
Fotoğraf Galerimizden
Anketimize Katılın

Soru: Belediyemizin hizmetlerinden memnun musunuz?

Oy Kullanmak İçin Tıklayın
İstatistikler
Çevrimiçi : 1
Günlük : 32
Ayllık : 5243
Yıllık : 80627
Toplam : 112806

Aydınpost Ekibinin Karacasu Ziyareti  #23.12.2013 #
Aydın’dan gelen Aydınpost Gazetesi muhabir ve yazarları Karacasu’yu ziyaret ettiler.

Aydın’dan gelen Aydınpost Gazetesi  muhabir ve yazarları Karacasu’yu ziyaret ettiler.Karacasu halk pazarından başlayarak,Anatolıa Restorant,ve sonrasında yaylada röportajlar yapıldı.Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı ,İl genel meclis üyesi Kenan Tabak,Chp İlçe Başkanı Cengiz Çumralı,İş Bankası Müdürleri,ADD Başkanı İsa Çetin,Karacasu Vakfı Başkanı Ali Küpelioğlu,STK Başkanları,tüm köy ve mahalle muhtarları,Aydınpost ekiyle birlikte Anolıa Restoran’ta  kahvaltıda buluştular.Kahvaltıda köy ve mahalle muhtarlarının sorunları için çözüm önerileri getirildi.Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı konuşmasında ; ‘’Sivil Toplum Kuruluşları’nın desteklerini fazlasıyla alıyorum,İl Genel Meclisi Üyelerimizle bereber köylere en iyi hizmeti götürebilmek için Aydın’dan müthiş kaynaklar getirildi köylere sunulacak,Büyükşehir yasası yürürlüğe girdikten sonra Belde Belediyeleri kapanmadan hizmet binası oluşturularak personel ve araçlarıyla birlikte halka hizmet verecek.Karacasu’da ise büyük bir bütçeyle meydan projesi( su fıskıyeleri,park ve heykellerle)yapılacak .Seramikçiler için de projemiz hazır.

Her şey Karacasu için Her şey Halkımız için diyerek sözlerini tamamladı’’.